Find et Police ur

Hvordan finder du det rette Police ur?

Det er jo det store spørgsmål, men her har vi udarbejdet en lille "ur guide" som kan hjælpe dig til det rigtige køb af dit nye Police ur.

1 . Find først til yndlings Police ur hos din urforhandler. Der er typisk en eller flere urmagere eller butikker der forhandler ure i din by. Det er dog ikke så tit at de har Police i sortimentet. De har altid Seiko og Tag Heuer osv, men sjældent Police.

2. Eftersom det er så svært at købe et Police ur lokalt i en "normal" urforretning, anbefaler jeg at købe dit Police ur på nettet. Det er som oftest også meget billigere.

3. Når du søger efter dit nye Police ur, skal du ikke kun kigge på danske sider, men også gerne udenlandske. Min anbefaling er dog at du holder dig til at købe dit Police ur - eller for så vidt alle andre ure - hos en online forhandler i EU. Så slipper du for told og moms osv.

4. Søg på én af søgemaskinerne efter "Police ur" eller "ur" oversat til engelsk, tysk eller lign. Har du varenummeret på det pågældende Police ur er det som regel nemmere at få nogen gode søgeresultater frem.

 

Imens du leder kan du måske tage et kig på vores partner sites der også handler om ure - nemlig Rki ingen hindring for lån